Skip to main content

Peloponnese Wine Festival Athens 2024

22 Ιανουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Το Peloponnese Wine Festival, η σημαντικότερη συλλογική παρουσίαση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα έρχεται για 6η χρονιά  με σκοπό να αναδείξει τα κρασιά του μεγαλύτερου αμπελώνα της Ελλάδας. 51 μέλη - οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) θα υποδεχθούν το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024.

Το Peloponnese Wine Festival αποτελεί ένα «μανιφέστο» των αρετών του Πελοποννησιακού κρασιού δίνοντας έμφαση στα χαρακτηριστικά του νοτιότερου αμπελώνα της ηπειρωτικής χώρας, με την αφθονία καλλιεργούμενων ποικιλιών, την πληθώρα διαφορετικών στυλ που παράγονται, την μοναδικότητα των αμπελουργικών ζωνών και το εύρος των ποιοτικών παραγωγών που τοποθετούν το ελληνικό κρασί, συνολικά, στην επόμενη μέρα. Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο συγκεντρώνει κλασικούς και νέους παραγωγούς που «συναλλάσονται» με το κοινό μέσα από τα σπουδαία κρασιά που παρουσιάζουν.

Η φετινή έκθεση θα παρουσιάσει στο κοινό της κρασιά από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες, από ορεινούς μέχρι παραθαλάσσιους αμπελώνες, από παραδοσιακές ή καινοτόμες τεχνικές, από νέες και παλαιές εσοδείες, αλλά και τις διάσημες Προστατευόμενης Ονομασίες Προέλευσης και Προστατευόμενης Γεωραφικής Ένδειξης ζώνες που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του terroir. Η έκθεση αποτελεί ένα δυναμικό και εξελισσόμενο πεδίο» ανακάλυψης για κάθε επαγγελματία και οινόφιλο.

Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Η κόστος εισόδου είναι 12€ με προαγορά μέχρι τις 19/01, και 15€ από 20/01 και στα ταμεία της εκδήλωσης. Φοιτητικό 10€ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Φροντίστε λοιπόν να αγοράσετε το εισιτήριο με την προνομιακή τιμή να είναι σε ισχύ από την 1/1/2024 έως και τις 19/1/2024 μέσω more.com.

Βρείτε τους παραγωγούς που συμμετέχουν και περισσότερες πληροφορίες για το Peloponnese Wine Festival 2024 στο peloponnesewinefestival.com και στη σελίδα μας στο facebook.

#pwf2024
#pwfathens2024